Meniu Nuntă
Restaurantul Hotelului President vă propune câteva meniuri special pregătite pentru a acoperi o gamă cât mai largă de evenimente: nunți, botezuri, conferințe, seminarii, prezentari de moda etc.
Cu o experiență impresionantă în organizarea meselor și alegerea celor mai potrivite meniuri în funcție de eveniment, bucătarii noștri vor avea grijă ca unul dintre cele mai importante aspecte ale unui eveniment să satisfacă pâna și cele mai exigente gusturi.
Puteţi opta pentru un meniu tradiţional sau puteţi alege un meniu mai deosebit, odata meniul stabilit acesta se va putea gusta pentru a fi pe deplin satisfăcuţi de alegerea dumneavoastră.
Nunțile făcute în zilele de Vineri sau Duminică beneficiază de reduceri și bonusuri.
Pentru a vă ajuta în a vă decide în vederea fixării meniului, mai jos sunt enumerate câteva variante disponibile, meniurile prezentate mai jos nu sunt fixe, pot fi modificate în funcție de preferințele dumneavoastră.
Meniul nunta I
Gustare rece
- rulada de cașcaval cu fructe confiate
- roșii cu vinete și ardei copți
- frigăruie caprese gorgonzola și roșii cherry
- terină de brânză și șuncă în jeleu de sfeclă
- baghetă de pui cu susan
- mușchi umplut în mantie de mac
- ruladă din piept de pui cu susan 2 bucăți
- terină din salată a la russe
- roșii, castraveți, măsline
ardei iute și smântână
Fel de bază
- Mușchi de porc în foietaj
- Piept de curcan cu sos de arpagic
- Cartofi aurii
- Legume la tigaie
- Salată mixtă de crudități și dressing
Sarmale și bacon cu smântână
Bar: la discreție (nelimitat)
Tuborg, Stella Artois fără alcool, apă minerală și plată la 1.5l, Coca Cola, Pepsi, Fanta, Sprite la 2l, cafea espresso
Décor
Decorare standard, un aranjament floral pe fiecare masă.
Meniu nuntă II
Gustare rece
- roșie cu vinete
- ardei cu brânza liptauer
- șnițel de porc parizian
- chifteluțe 2 bucăți
- prosciutto con melone
- tartina cu icre și somon
- frigaruie de brânzeturi
- baghetă de pui cu susan
- salată de țelină pe felie de portocală
- roșii, castravetâți, măsline
Supă de pui cu tăiței
Fel de bază
- Pulpa de porc impanata, la tava
- Pulpa de pui la gratar
- Cartofi piure
- Legume la tigaie
- Salată de murături
Sarmale și bacon cu smântână
Bar: la discretie (nelimitat)
Tuborg, Stella Artois fara alcool, apa minerala si plata la 1.5l, Coca Cola, Pepsi, Fanta, Sprite la 2l, cafea espresso
Décor
Decorare standard, un aranjament floral pe fiecare masa.
Meniu nuntă III
Gustare rece:
- frigăruie caprese
- ruladă franțuzească din piept de pui în crustă de susan
- rulou de somon cu brânză
- roșie nufăr umplută cu salată de vinete și ardei copt
- rose beef
- ruladă de cașcaval cu fructe confiate
- salată de țelina pe andivă
- rulou de cașcaval cu cremă din brânzeturi fine
- gujon de șalău cu semințe
- roșii, castravetâți, măsline
Ciorbă de pui a la grec cu ardei iute
Fel de baza
- Ceafă de porc în mantie de jambon
- Pulpă de pui umplută cu cremă de spanac și ficăței Lyonesse
- Cartofi "Fusion" în stil frantuzesc cu influențe orientale
- Salată asortata de vară PRESIDENT
Sarmale și bacon cu smântână
Bar: la discreție (nelimitat)
Tuborg, Stella Artois fara alcool, apa minerala si plata la 1.5l, Coca Cola, Pepsi, Fanta, Sprite la 2l, cafea espresso
Décor
Decorare standard, un aranjament floral pe fiecare masa.